Jadroagent

Međunarodna pomorska i prometna agencija DD – Rijeka

Jadroagent je dioničko društvo uvršteno na Zagrebačkoj burzi ( JDGT-R-A)

Punih 70 godina povijesti i tradicije koje su iza nas (društvo je osnovano 20. siječnja 1947), daje nam snažan osjećaj dužnosti da održimo vodeću poziciju među hrvatskim pomorskim i otpremničkim agencijama te da na najbolji mogući način upravljamo rastom i razvojem tvrtke na dinamičnom području međunarodnog pomorstva i prijevoza. Svjesni smo da naš sadašnji način rada, naše vizije i naši sadašnji postupci određuju naš smjer i napredak u desetljećima koja dolaze.

NAŠA MISIJA

Naša misija je pružiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu, te konkurentnu cijenu u svim našim aktivnostima:

  • Usluge prihvata i otpreme brodova uključujući popratne usluge u svim hrvatskim lukama
  • Otpremništvo, multimodalni prijevoz, logističke usluge i carinjenje
  • Posredovanje u zaključivanju brodova/tereta i opskrbi brodova gorivom

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je uskladiti bogato iskustvo i napredno upravljanje novim radnim procesima.

Vjerujemo da je prvi i najvažniji faktor dijalog između naših klijenata i nas. Naši su zaposlenici educirani i iskusni stručnjaci koji si, zahvaljujući dobroj suradnji i komunikaciji, međusobno pomažu kako bi pružili najbolju i najučinkovitiju uslugu poštujući principe poslovne korektnosti i etičnosti. Specifične potrebe i zahtjevi naših klijenata uvijek se uvažavaju i poštuju, što ne samo da osigurava njihovo zadovoljstvo nego nam daje i mogućnost da konstantno širimo naše vidike.Najveće nam je zadovoljstvo imati zadovoljne klijente koji nam se iznova vraćaju s novim poslovnim zadatcima.

Od prosinca 2000 održali smo ISO 9001: (1994, 2000, 2008, 2015) sustave upravljanja kvalitetom te trenutno posjedujemo certifikat DNV-GL, br.: 43380-2008-AQ-HRV-HAA.

Sedam desetljeća iskustva, podružnice u svim većim hrvatskim lukama i u Zagrebu, 137 educirana zaposlenika posvećena klijentima, stalno unapređivani radni uvjeti i resursi, visoki standardi u ispunjenju etičkih, zakonskih, ugovornih obveza te obveza prema klijentima, sudjelovanje u sprečavanju mita i korupcije i pranja novca imaju kao rezultat više od tisuću agentiranih brodova godišnje te više stotina zadovoljnih klijenata. S ponosom možemo reći da su ovo naše najbolje preporuke. Ukoliko ste zainteresirani, sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti dodatne informacije, te ćemo rado poslušati Vaše komentare ili mišljenja. Radujemo se razgovoru s Vama i mogućnosti da Vam pružimo  usluge u Vašem poslovanju.