Početak izgradnje našeg novog Logističkog centra u Industrijskoj zoni Bakar

U samom srcu Rijeke, u našem sjedištu, potpisan je ugovor za izgradnju našeg novog Logističkog centra u Industrijskoj zoni Bakar. Ugovor je službeno potpisao generalni direktor Jadroagenta, Mario Štefanić, zajedno s predsjednikom Uprave GP Krka, Sanjinom Purićem i predsjednikom Uprave Tromonta, Ivanom Parčinom, koji čine zajednicu ponuditelja. Nadalje, s ponosom možemo najaviti da je gospodin Štefanić potpisao i ugovor za izgradnju rashladnog dijela skladišta s Janezom Pušnikom i Zdenkom Pušnik iz slovenske tvrtke Eho.

Najveća investicija u povijesti Jadroagenta

Ova investicija predstavlja veliki iskorak u razvoju Jadroagenta. Novi Logistički centar bit će ogroman kompleks koji će se prostirati na površini od impresivnih 11.295 četvornih metara. Planirana izgradnja odvijat će se u više etapa i uključivat će 3.495 četvornih metara regalnog rashladnog skladišta, oko 6.000 četvornih metara podnog ili visoko regalnog skladišta bez temperaturnih ograničenja, te 1.000 četvornih metara modernih ureda namijenjenih radnicima i klijentima.

Riječi generalnog direktora

Generalni direktor, Mario Štefanić, istaknuo je veličinu i važnost ove investicije: “Novim Logističkim centrom dobit ćemo znatno povećane kapacitete, što će nam omogućiti proširenje poslovanja i učiniti nas konkurentnijima na međunarodnom tržištu pomorstva i prijevoza. To će pridonijeti bržem rastu i razvoju naše tvrtke, stvarajući više radnih mjesta i pridonoseći ekonomskom razvoju regije.

Činjenica da ova industrija čini čak 20 posto bruto domaćeg proizvoda Hrvatske dodatno potvrđuje njezinu važnost: ovaj projekt odražava našu vjeru u daljnji rast i razvoj riječkog prometnog pravca.”