DOBRODOŠLI U JADROAGENT!

Desetljeća iskustva, educirani zaposlenici posvećeni klijentima, tisuće agentiranih brodova godišnje i mnogobrojni zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se ne ustručavate zatražiti dodatne informacije, rado ćemo Vam ih pružiti.

Bilo bi nam drago da odvojite malo svog dragocjenog vremena kako biste detaljno pregledali naše web stranice, a ako ste u prilici, posebno bi nas veselilo da nam javite Vaše mišljenje.

Mr. Mario Štefanić
Direktor

Naša vizija

Vjerujemo da je prvi i najvažniji faktor dijalog između nas i naših klijenata. Naši su zaposlenici  educirani i iskusni stručnjaci koji si, zahvaljujući dobroj suradnji i komunikaciji, međusobno pomažu i kako bi pružili  najbolju i najučinkovitiju uslugu poštujući principe poslovne korektnosti i etičnosti. Specifične potrebe i zahtjevi naših kllijenata uvijek se uvažavaju i poštuju, što ne samo da osigurava njihovo zadovoljstvo nego nam daje i mogućnost da konstantno širimo naše vidike. Najveće nam je zadovoljstvo imati zadovoljne klijente koji nam se iznova vraćaju s novim zadatcima.

Udruga pomorskih agenata Hrvatske dodijelila je tvrtci JADROAGENT priznanje za Najboljeg agenta!

Jadroagent pruža informacije većini renomiranih tvrtki i organizacija: BIMCO, FAIRPLAY, GLOBE, INTERTANKO, LLOYD’S, SHIPBROKER’S REGISTER, SHIPPING GUIDES, WORLDSCALE, itd.

lloyds
aeo